Tapahtumapalvelu Paristo Oy

Tärkein asia toiminnassamme on
”Sen teemme minkä lupaamme”.

040 503 2049

Järjestyksenvalvontakurssit Helsingissä

Tapahtumapalvelu Paristo Oy järjestää Helsingissä järjestyksenvalvontakurssit järjestyksenvalvojiksi haluaville. Kurssitarjontaamme kuuluvat myös järjestyksenvalvojan kertauskurssit ja EA-kurssit. Kursseille ovat tervetulleita kaikki. Järjestämme myös koulutuksia yritysten henkilökunnille, kysy näistä lisää.

Tutustu kurssien sisältöihin:

Haluatko järjestyksenvalvojaksi?

Käytyäsi järjestyksenvalvojan peruskurssin hyväksytysti, voit hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta. Kortti oikeuttaa toimimaan järjestyksenvalvojana järjestyksenvalvojista annetun lain määrittämissä tilaisuuksissa. Näitä voivat olla esimerkiksi urheilutapahtumat, festarit ja majoitus- ja ravitsemisliikkeet. Käytyäsi järjestyksenvalvontakurssin hyväksytysti, sinulla on myös mahdollisuus työllistyä Tapahtumapalvelu Paristo Oy:lle.

Järjestyksenvalvoja voi toimia:

  • Yleisötilaisuuksissa
  • Majoitusliikkeissä
  • Ravitsemisliikkeissä
  • Matkustaja-aluksilla

Tapahtumapalvelu Paristo Oy käyttää järjestyksenvalvojia monissa tapahtumissa

Yrityksemme pääalue on tapahtumaturvallisuus. Käytämme listoillamme olevia järjestyksenvalvojia isoissa ja pienissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tarjoamme työntekijöillemme helppokäyttöiset järjestelmät, joiden kautta työvuorojen varaus on helppoa. Voit tutustua järjestelmiimme täällä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ilmoittaudu kurssille!

Kursseille voit ilmoittautua tällä lomakkeella. Muistathan ilmoittaa tekstikenttään kurssin nimen (perus-, kertaus- tai EA-kurssi) ja alkamisajankohdan. Voit myös liittää ilmoittautumisen yhteyteen mahdolliset kysymykset kurssia koskien, vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tapahtumapalvelu Paristo Oy
Sonera Stadium Urheilukatu 5
00250 HELSINKI

Y-tunnus: 1654430-1
Puh: 040 503 2049

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tapahtumapalvelu Paristo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.