Tapahtumapalvelu Paristo Oy

Tärkein asia toiminnassamme on
”Sen teemme minkä lupaamme”.

040 503 2049

Järjestyksenvalvojien kouluttaja

Pääkouluttajamme Kauko Uusoksa on pisimpään Suomessa vaikuttaneita Qigong -opettajia. Hän aloitti joogan ja kamppailulajien harjoittamisen teini-iässä. Saavutettuaan mustan vyön Shorinji Kempossa hän matkusti Japaniin opiskelemaan ensimäistä kertaa 1977. Sittemmin hän asui Japanissa noin 7 vuotta opiskellen kamppailulajeja ja työskennellen Kato Sensein Seitai Shiatsu -klinikalla (tutustu www.seitaishiatsu.fi).

Myöhemmin hän oli perustamassa Seitai-klinikkaa myös Hawaiille. Kauko tapasi tärkeimmän Qigong -opettajansa Tsumura Sensein 1985. Tsumura Sensei on vieraillut Suomessa säännöllisesti lähes joka vuosi. Kauko Uusoksa perusti Suomeen Suomen Chi Kung -yhdistyksen 1988. Sen päämäärä on että Suomessa olisi mahdollisuus harjoitella erilaisia Qigong -muotoja korkeatasoisten opettajien johdolla. Kursseja on järjestetty lukuisilla paikkakunnilla, mm. Helsingissä, Kuopiossa, Turussa, Joensuussa, Pieksämäellä, Jyväskylässä, Oulussa ja Inarissa. Kauko on jatkanut laijin opettamista ja opiskelua intensiivisesti. 
Hän on ollut mukana myös Jianshen Qigong:in organisoimisessa ja luomisessa Kiinassa. Jiansheng Qigong käsittää vanhoja traditionaalisia harjoituksia, jotka on järjestetty uudestaan standardisoituihin muotoihin.

Kauko on ollut myös mukana tuomarina Jianshen Qigongin maailmanmestaruuskilpailuissa. Hän oli mukana perustamassa Suomen Terveys Qigong Liitto - Finland Jianshen Qigong Federation:in v.2012 joka on Kansainvälisen Jianshen Qigong Liiton jäsen.

Tämän lisäksi Kaukolla on kokemusta turvallisuus- ja järjestyksenpitotehtävistä jo vuodesta 1978 jolloin hän kävi vartijakurssin STV:llä.
Työtehtäviin on kuulunut kaikkea ammattiin liittyvää kuten tapahtumavalvontaa, ravintola järjestystä, henkilöturvaa, liikenteenohjausta ja vartiointia sekä perusvartijana että JLJV:nä. Kauko on treenannut ja kouluttanut erilaisia itsepuolustus- ja kamppailulajeja vuodesta 1974. 

Kauko on kouluttanut järjestyksenvalvojia lukuisilla kursseillamme jo usean vuoden ajan. Kaukon koulutukset ovat  laadukkaita ja palaute kursseilta on ollut erittäin positiivista.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Ilmoittaudu kurssille!

Kursseille voit ilmoittautua tällä lomakkeella. Muistathan ilmoittaa tekstikenttään kurssin nimen (perus-, kertaus- tai EA-kurssi) ja alkamisajankohdan. Voit myös liittää ilmoittautumisen yhteyteen mahdolliset kysymykset kurssia koskien, vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tapahtumapalvelu Paristo Oy
Sonera Stadium Urheilukatu 5
00250 HELSINKI

Y-tunnus: 1654430-1
Puh: 040 503 2049

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tapahtumapalvelu Paristo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.